Podnikatelia popri zamestnaní a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Problémy subjektov - tzv. samostatne zárobkovo činných osôb popri zamestnaní alebo zúčastnených na poistení už z iného dôvodu pri platení poistného do verejnoprávnych inštitúcií. Nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie. Vymeriavací základ. Limit 100 000 Sk hrubého príjmu z podnikania a inej samostatnej zárobkovej činnosti. Zdravotné poistenie. Príspevok na poistenie v nezamestnanosti. Rozdiely a rozpory v právnej úprave jednotlivých druhov poistenia. Prehľadné tabuľky.