Interná smernica na vedenie pokladnice a previerka pokladnice - Vladárová, Marta
Interná smernica na vedenie pokladnice. Náležitosti účtovných a daňových dokladov. Vzor internej smernice (pokladničného poriadku). Previerka pokladnice v rámci interného kontrolného systému. Previerka pokladnice v rámci externej kontroly.