Zákon č. .../2001 Z.z. z 5. apríla 2001 o reklame a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Znenie zákona č. .../2001 z 5. apríla 2001 o reklame a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Tento zákon ustanovuje všeobecné požiadavky na reklamu niektorých produktov, ochranu spotrebiteľov a podnikateľov pred účinkami klamlivej reklamy a neprípustnej porovnávacej reklamy a pôsobnosť orgánov štátnej správy pri výkone dozoru nad dodržiavaním tohto zákona.