Zákon č. .../2001 Z.z. zo 6. apríla 2001 o daňových orgánoch a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 440/2000 Z.z. o správach finančnej kontroly
Znenie zákona č. .../2001 Z.z. zo 6. apríla 2001 o daňových orgánoch a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 440/2000 Z.z. o správach finančnej kontroly. Tento zákon upravuje postavenie, organizáciu a pôsobnosť daňových orgánov. Obvody a pôsobnosti daňových úradov v Slovenskej republike.