Základní ukazatele vývoje ekonomiky České republiky v roce 2000 - Gregorová, Marcela
Základná tabuľka ukazovateľov vývoja ekonomiky Českej republiky v mesiacoch marec 1999 až marec 2000 a 7., 8., 9. mesiac roku 2000.