Vnější prostředí ekonomiky ČR - světová ekonomika v roce 2000 - Souček, Miroslav
Globálne hodnotenie svetovej ekonomiky. Ekonomika Európskej únie - vývoj HDP. Ekonomika krajín strednej a východnej Európy. Prehľad základných indikátorov svetovej ekonomiky 1998 - 2000.