Tatrachema dúfa v rast exportu a predaja v obchodných reťazcoch - Kremský, Peter
Hospodárenie výrobného družstva Tatrachema Trnava v r. 2000. Mierne zvýšenie tržieb, nárast zisku. Väčšina zamestnancov je zároveň členom družstva. Časť zisku dostávajú zamestnanci v podobe dividend, zvyšok ide na rozvoj firmy. Rezervy v kapacitách. Výroba pod značkou obchodných reťazcov. Tatrachema dúfa v rast exportu.