K vypovídací schopnosti statistických výkazů ve stavebnictví - Tomek, Aleš
Podmienenosť stanovenia ukazovateľov stavebnej produkcie zvláštnosťami odvetvia. Princípy a prax priznávania výnosov a zisku v stavebníctve. Metódy rozpoznávania výnosov, nákladov a zisku. Finančné výkazy ako základ ukazovateľného zabezpečenia štatistiky o stavebníctve.