Zákon Slovenskej národnej rady č. 318/1992 Zb. zo 4. mája 1992 o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností ...
Znenie zákona č. 318/1992 Zb. zo 4. mája 1992 o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prechodu a prevodu nehnuteľností v znení zákona č. 87/1993 Z.z., zákona č. 133/1998 Z.z., zákona č. 256/2000 Z.z. a zákona č. .../2001 Z.z. Dôvodová správa k novelizácii zákona o dani z dedičstva, dani z darovania, dani z prevodu a prechodu nehnuteľností.