Využití spotřebních jednotek ve statistice rodinných účtů - Bezděková, Zuzana
Základnou metódou používanou v analýzach úrovne spotreby domácností je metóda porovnávania. Stupnice spotrebných jednotiek. Modelový prepočet celkových výdajov ( príjmov ) rôznych typov domácností. Hypotetické spotrebné jednotky životného minima. Porovnanie ročných príjmov a vybraných skupín výdavkov v niektorých typoch domácností podľa OECD a EÚ.