Organizačný harmonogram a rámec finančného zabezpečenia realizácie koncepcie reformy sociálneho poistenia v Slovenskej republike - Schaner, Juraj
Predpoklad transformácie sociálneho zabezpečenia - Koncepcia reformy sociálneho poistenia v SR. Sociálne poistenie sa bude skladať z nemocenského, dôchodkového, doplnkového dôchodkového a úrazového poistenia. Funkcie štátu po zavedení reformy. Finančné zabezpečenie reformy.