Vzdelávanie zamestnancov - Jendrálová, Anna
Zákon ukladá zamestnávateľom povinnosť starať sa o získanie, prehlbovanie a zvyšovanie kvalifikácie zamestnancov. V oblasti vzdelávania zamestnancov Zákonník práce rozlišuje: školenia alebo štúdium popri zamestnaní, školenia organizované inými subjektami ako zamestnávateľom, štúdium popri zamestnaní.