Od programu Phare k štrukturálnym fondom Európskej únie
Pokračovanie z HN č. 92/01. Podpora programu Phare regionálnemu rozvoju. Phare a cezhraničná spolupráca. Pravidlá pre Fond malých projektov cezhraničnej spolupráce. Dostupné programy Phare pre podnikateľov. Komunitárne programy EÚ - program Sokrates, Leonardo da Vinci, Mládeže pre Európu. Pokračovanie v ďalšom čísle.