Příprava manažerů pro třetí tisíciletí - Truneček, Jan
Problémy vo výchove manažérov spojené s vývojovými trendami spoločnosti. Zmeny vo vzdelávaní manažérov. Manažment vedomostí (knowledge management). Obsah a prístup k výučbe manažérov.