Strategie řízení znalostí - Bača, Slavomír
Riadenie vedomostí ako nová oblasť v ktorej neustále dochádza k tvorbe a rozvoji nových koncepcií. Modely riadenia vedomostí. Mapovanie procesov. Stratégia riadenia vedomostí. Využitie v praxi.