Řízení vztahu se zákazníky (aplikace CRM) - Šašek, Miloslav
Tvorba a realizácia systému riadenia vzťahu so zákazníkmi. (customers relationship management - CRM). Prvky systému CRM. Cieľová skupina pre CRM. Podmienky realizácie systému. Aktivity a chronológia systému AGA.