Deset lekcí z deseti let české transformace - Mlčoch, Lubomír
Poučenie z českej cesty transformácie po desiatich rokoch. Podcenenie významu inštitucionálnej ekonómie. Pochopenie východiska transformácie. Inštrumentálna racionalita súkromného vlastníctva. Morálne hľadisko privatizácie. Urýchlená privatizácia bez pevných pravidiel. Nepochopenie a zneužitie ekonomickej teórie.