Predpoklady zapájania malých a stredných podnikov do procesu globalizácie a integrácie ekonomických vzťahov - Marková, Viera
Podmienky prežitia malých a stredných podnikov v procese globalizácie a integrácie SR do EÚ. Globalizácia vzťahov štátov a podnikateľských subjektov. Charakteristika globalizačných a integračných procesov v rámci Európskej únie. Národný program pre implementáciu acquis communautaire z aspektu malého a stredného podnikania. Prístupy k dosiahnutiu priorít obsiahnutých v národnom programe pre oblasť malého a stredného podnikania.