Firemné plánovanie v malých a stredných podnikoch - Lesáková, Ľubica
Firemné plánovanie predstavuje realizáciu základnej funkcie manažmentu. Obsah, prednosti a koncepčné prístupy k firemnému plánovaniu v malých a stredných podnikoch. Obsah, štruktúra a postup plánovacieho procesu. Systém firemných plánov v podmienkach malých a stredných podnikov. Metódy a techniky plánovania.