Hodnotenie investícií do cestovného ruchu z hľadiska jeho trvalo udržateľného rozvoja - Kučerová, Jana
Problematika trvalo udržateľného rozvoja cestovného ruchu. Efektívnosť investícií v súkromnom sektore. Efektívnosť investícií vo verejnom sektore. Potreba riešenia viacerých teoretických a praktických problémov z hľadiska koncepcie trvalo udržateľného rozvoja cestovného ruchu.