Poučení z polské transformace - Belka, Marek
Desať rokov transformácie v Poľsku. Počiatočná situácia pred reformami. Stabilizačný balíček v januári 1990. Reakcia veľkých štátnych podnikov. Situácia v bankovom sektore. Budovanie inštitúcií. Privatizácia. Hospodársky cyklus v transformácii. Dôležité reformy v sociálnej oblasti. Dôvody relatívneho úspechu.