Transformace a konvergence ve střední a východní Evropě - Kočenda, Evžen
Konvergencia transformujúcich sa ekonomík v strednej a východnej Európe. Metodológia konvergencie v ekonomickom raste je rozšírená na konvergenciu vo viacerých makroekonomických ukazovateľoch. Popis dát a použitej ekonometrickej metodológie. Výsledky testovania konvergencie.