Platební karty si získaly české zákazníky - Juřík, Pavel
Po desiatich rokoch dosiahol počet platobných kariet v ČR takmer 4 milióny. Zvyšuje sa používanie kariet k plateniu. Kreditné karty. Kontrola úverového rizika.