Vykazovanie cash flow - Ficzová, Ivana
Peňažný tok ako skutočný pohyb pohotovostných prostriedkov podniku. Sledovanie úrovne pohotovostných prostriedkov. Vymedzenie pojmov peňažné prostriedky a peňažné ekvivalenty. Zmena stavu peňažných prostriedkov a peňažných ekvivalentov. Základné metódy vykazovania peňažných prostriedkov. Pomerové ukazovatele na základe cash flow. Prehľad peňažných tokov v podniku.