Stimulácia rastu malých a stredných podnikov v Slovenskej republike prostredníctvom vybraných daňových nástrojov - Murínová, Andrea
Sektor malého a stredného podnikania predstavuje významnú súčasť trhových ekonomík. Identifikácia a klasifikácia daňových nástrojov, ktoré pôsobia stimulačne na malé a stredné podniky v SR. Stimulácia malých a stredných podnikov prostredníctvom daňových nástrojov. Stimulačné daňové nástroje v právnej úprave daní z príjmov.