Efektívnosť procesu aproximácie práva v Slovenskej republike - Kunová, Vlasta
Záväzok Slovenskej republiky k aproximácií práva. Genéza vývoja národného programu pre vnútorný trh. Štruktúra Národného programu (NP) pre vnútorný trh a hodnotenie plnenia úloh aproximácie práva vyplývajúcich z NP. Problémy, ktoré vplývajú na efektívnosť procesu aproximácie práva v SR. Tendencie a trendy v procese aproximácie práva v SR.