Právo neziskového sektora - Magurová, Zuzana
Legislatívna úprava o nadáciách, o neinvestičných fondoch, neziskových organizáciách. Neziskový sektor na Slovensku a v Čechách. Občianske združenia - zákon č. 83/1990 Zb. Súkromnoprávne nadácie. Neinvestičné fondy/Nadačné fondy. Všeobecne prospešné organizácie.