Rezort dopravy navrhuje posilnenie podielu štátu v Slovenských aerolíniách - Beer, Gabriel
Ministerstvo dopravy, pôšt a telekomunikácií (MDPT) SR navrhuje vláde zvýšiť majetkový podiel štátu v Slovenských aerolíniách (SA), a.s. Bratislava. Zatiaľ nie je veľký záujem o odkúpenie akcií štátu v SA. Dôvody spoločnosti na zvýšenie majetku štátu v SA. Neukončené deblokácie. Staré a nové lietadlá. Vybrané ekonomické ukazovatele SA, a.s.