Decentralizácia sociálnych služieb - Reiselová, Eva
Z obsahu: Sociálna pomoc predpokladá aktívneho občana. Neštátne subjekty pracujú efektívnejšie. V Petržalke obec aj pochová, keď nemá kto. Sociálny pracovník sa musí stále vzdelávať.