ACT Britská asociácia podnikových finančníkov
Dôvody vzniku a proces založenia ACT (Association of corporate treasures - ACT). Vzdelávanie a certifikáty. Členská základňa. Programový výbor. Výbor pre komunikáciu a časopis Treasurer. Adresár International group of treasury associations.