Konkurencieschopnosť priemyslu - predpoklad úspešnej integrácie Slovenska do Európskej únie - Fifeková, Elena
Nevyhnutnosť implementácie opatrení na zvýšenie efektívnosti a konkurencieschopnosti ekonomiky SR ako základná podmienka obnovy a udržateľnosti ekonomického rastu. Úroveň konkurenčnej schopnosti a výkonnosti ekonomiky SR, ktorá je predpokladom úspešnej integrácie Slovenska do EÚ. Zhodnotenie konkurenčnej schopnosti priemyslu.