Lízing nehnuteľností brzdia daňové nevýhody - Siamärová, Zita
Segmenty, ktoré sa dajú obstarať formou lízingu. Charakteristika lízingu. Finančný lízing. Stagnácia lízingu nehnuteľností. Časové rozvrhnutie lízingových splátok. Splácanie pri prenajatých nehnuteľnostiach. Prevod a prechod nehnuteľností je podľa zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov oslobodený od DPH s určitými výnimkami.