Moderné metódy merania a riadenia podnikovej výkonnosti - Krajčovič, Miroslav
História EPH (ekonomickej pridanej hodnoty). Definícia EPH. Podmienky jej funkčnosti. Správna implementácia a pravidlá úspešnej implementácie EPH. Praktické príklady.