Orgány družstva a zodpovednosť členov orgánov za škodu - Pauličková, Alena
Družstvo je právnickou osobou. Orgány družstva - orgány malého družstva. Kontrolná komisia. Spoločné ustanovenia o členstve v orgánoch družstva. Zodpovednosť členov orgánov družstva za škodu. Vzor žaloby zo zodpovednosti člena orgánu družstva za škodu.