Ekonomická pridaná hodnota - EVA - Ficzová, Ivana
Nedostatky tradičných ukazovateľov podnikovej výkonnosti. Použitie ukazovateľa EVA v systéme podnikového riadenia. Miera podnikovej výkonnosti. Spôsoby zvyšovania ukazovateľa EVA. Kritika ukazovateľa EVA. Ukazovateľ REVA (Refined economic value added). Ukazovateľ CVA (Cash value added).