Veľká finančná revolúcia v starej dobrej Európe - Daniel, Peter
Niektoré aspekty využiteľnosti EVA v európskych podmienkach. Vplyv zavedenia Euro na použitie metódy EVA. Súvis metódy EVA s hodnotovo založeným riadením podniku (MFV). Motivačný systém odmeňovania na báze EVA.