Agroturistika na Cypre a na Slovensku - Mišúnová, Ema
Dokončenie článku z IBC č. 3/2000. Agroturistika na ostrove Cyprus. Stručná charakteristika vybraných stredísk agroturistiky na Cypre. Príklad ostrova Cyprus pre rozvoj agropodnikania na Slovensku.