Ukazovateľ EVA - aplikovateľnosť na podmienky v SR - Jakabová, Saskia
Dôležitosť funkcie ukazovateľa EVA pre finančnú analýzu a riadenie hodnoty podniku. Prínos uvedeného ukazovateľa pre hodnotenie efektívnosti a výkonnosti aktivít slovenských podnikateľských subjektov. Praktické príklady.