Kredit manažment - Kňazovský, Peter
Podstata kredit manažmentu. Úlohy kredit manažéra. Kvalitatívne a kvantitatívne kritéria hodnotenia úrovne rizika spojeného s poskytovaním obchodného úveru. Diagnostika rizika.