Monetární politika, neutralita a superneutralita peněz - Frait, Jan
Analýza neutrality a superneutrality peňazí poskytuje vzťah medzi monetárnou politikou a dlhodobým rastom. Neutralita a superneutralita v empirických štúdiách.