Železiarne Podbrezová vymazali z účtovníctva stratu z minulých rokov - Hrúz, Juraj
Hospodárenie Železiarní Podbrezová (ŽP), a.s. v posledných rokoch bez straty. Reštrukturalizácia spoločnosti priniesla firme zisky. Zisk plánovaný na r. 2001. Vývoz do krajín Európskej únie. Nespokojnosť zástupcu minoritného akcionára. Zvýšenie úrovne vyplácaných dividend za r. 2000. Odbúranie neefektívnych činností. Hospodárenie Železiarní Podbrezová od r. 1996.