Stratégie japonských spoločností - Mánik, Ivan
Charakteristika japonského hospodárstva. Stratégie japonských firiem. Najtypickejšie zložky japonskej podnikateľskej filozofie: Orientácia na rast. Dôsledné pozorovanie konkurencie. Neúprosné využívanie konkurenčných výhod. Finančná a personálna politika v súlade s prioritami firmy. Štyri základné prvky podnikateľskej stratégie japonských kaisha.