Základné úrovne reinžinieringu - Ivanov, Alexander
Odpovede na otázku čo je reinžiniering. Úrovne reinžinieringu. Identifikácia reinžinieringových projektov do do troch základných oblastí: Racionalizácia. Redizajn. Integrácia. Transformácia.