Kartelové dohody podľa českej a slovenskej právnej úpravy - Radošovský, Petr
Zákon č. 240/1998 o ochrane hospodárskej súťaže. Pôsobnosť zákonov. Dohody narúšajúce súťaže. Poravnávanie jednotlivých paragrafov Zákona o ochrane hospodárskej súťaže v oboch krajinách.