Reality
Mimoriadna sekcia Trendu. Trh s nehnuteľnosťami. Nájomné byty. Katastrálne úrady. Legislatíva na Slovensku a v zahraničí. Projekty bytových domov. Predchádzanie úrazom v domácnosti. Právne rady.