Komparace vývoje trhu práce v České republice a ve vybraných zemích Evropské unie v letech 1993-1998 - Tuleja, Pavel
Vysoká miera nezamestnanosti ako najpálčivejší ekonomický a sociálny problém krajín Európskej únie v posledných rokoch. Trh práce v Českej republike v rokoch 1993-1998. Pohyb pracovnej sily na trhu práce. Mzdový vývoj v ČR. Porovnanie vývoja na trhu práce ČR a vo vybraných krajinách EÚ.