Zákon o modernizácii finančných operácií - Tricou, Jean
Zákon o modernizácii finančných operácií stanoví nové podmienky pre činnosť peňažných ústavov pri obchodovaní v euro. Výkon investičných služieb. Finančné trhy. Voľné podnikanie a voľné poskytovanie služieb. Rozsah investičných služieb a príslušných finančných nástrojov. Nové názvy úradov.