Od programu Phare k štrukturálnym fondom Európskej únie
Pokračovanie z HN č. 94/01. Národný program Phare 2001. Opatrenia oprávnené na financovanie z programu Phare na rok 2001. Pokračovanie v ďalšom čísle.