Medzinárodný obchod z hľadiska ekonomických teórií - Kokavcová, Dagmar
Medzinárodný obchod je výsledkom medzinárodnej deľby práce. Terminologické východiská. Klasické teórie medzinárodného obchodu. Neoklasické teórie medzinárodného obchodu. Súčasné teórie medzinárodného obchodu. Tendencie rozvoja medzinárodného obchodu.