Cestná daň a využívanie pozemných komunikácií motorovými vozidlami
Zákon č. 87/1994 Z.z. o cestnej dani v znení neskorších predpisov. Daňovník cestnej dane. Predmet a základ cestnej dane. Zdaňovacie obdobie a daňová povinnosť. Sadzba dane a jej výpočet. Medzinárodná premávka. Vyrubenie a platenie cestnej dane, kontrola. Pokračovanie v ďalšom čísle.